Newsletter

Craiova,Romania
bd.Decebal 23 (zona Rocada)
Tel: 0722 284384
Tel: +0040 - 251 410400
Fax: +0040 - 251 418655

Email: sales@helpan.ro
Email: contact@helpan.ro
Email: office@helpan.ro

Open Office
Luni-Vineri,
09:00-18:00 (GMT+2)
Vizita la HELCO

Descoperiti avantajele productiei industriale

Ce trebuie sa tineti cont atunci cand va ganditi la o productie industriala de paine si/sau specialitati de panificatie.

Linie Industriala Panificatie
 

 Succesul brutariilor este strans legat de capacitatea de a raspunde rapid la transformarile care au loc in piata. Numai brutariile care isi imbunatatesc constant gama de produse isi pot pastra sau consolida pozitia competitiva. Acesta este un risc mare pentru managerii brutariilor. Procesele care nu sunt implementate corect, alegerea gresita a echipamentelor si tehnologiilor sau implementarea incorecta a fluxului pot ameninta existenta si buna functionare a intregii companii.

Tehnologia potrivita pentru succesul dumneavoastra


Implementarea unei noi linii tehnologice trebuie sa fie economica, eficienta, rapida si usoara, indiferent daca inseamna modernizarea tuturor proceselor, de la prepararea aluatului la coacere, sau doar optimizarea unora dintre procese. 

Caracteristicile liniei tehnologie de succes

Competitiva

Specialistii in tehnologia de coacere va vor oferi sfaturi prin care sa imbunatatiti calitatea produselor finite si satisfactia clientilor. Mai putina forta de munca, utilizarea mai eficienta a materiilor prime, costurile mai mici, calitatea constanta a produselor precum si costurile minime de intretinere vor contribui semnificativ la cresterea competitivitatii si profitabilitatii afacerii dumneavoastra.

Sigura

Cunoasterea detaliata a celor mai recente descoperiri in domeniul panificatiei si patiseriei le permite specialistilor nostri sa aleaga solutia cea mai potrivita pentru cerintele dumneavoastra specifice. Referintele de la clientii multumiti sunt cea mai buna dovada in acest sens. Consilierii nostri va ajuta, de asemenea, sa identificati cele mai potrivite solutii pentru finantare.

Adaptabila

Modificarile cerintelor pietei sunt adesea rapide si greu de identificat. Echipamentele pe care Helco vi le propune permit o adaptare rapida la noile tipuri de paine si produse de patiserie. Designul echipamentelor permite procesarea diferitelor tipuri de produse cu aceeasi masina, cu schimbari minime.

Ce presupune liniacuptor tunel brutarie

Pregatirea aluatului

Specialistii HELCO va vor sugera modul optim pentru depozitare a materialelor prime astfel incat spatiul ocupat sa fie minim, dar in acelasi timp sa se conserve calitatile materialelor depozitate. Una dintre cele mai importante faze ale pregatirii aluatului este dozarea materialelor prime, unde automatizarea ofera o calitate permanenta a aluatului. Astfel este posibila rezolvarea deviatiilor neprevazute ale calitatii materialelor prime prin proceduri schimbate ale prepararii aluatului sau prin folosirea aditivilor speciali pentru imbunatatire.

Acest echipament poate fi folosit la toate tipurile de prepare de aluat, de la produse traditionale la specialitati.

Divizare aluat

Tehnologia corecta oferita de HELCO va va permite, cu o singura masina, sa va asigurati o gama larga de produse. Echipamentul permite o divizare foarte precisa , aluatul fiind expus la o fortare minima. Daca doriti sa produceti paine folosind tipuri de faina diferite ( grau, orz, porumb, mix) divizarea poate fi realizata cu acelasi echipament. Este posibila o folosire mai eficienta a echipamentului si a spatiului daca combinam procesele de divizare si modelare.

Modelare aluat
Consultantii nostri sunt familiari cu tehnicile de modelare, unde aluatul nu este intins agresiv sau faramitat. Exista echipamente specializate care au productie doar de franzela / doar de paine rotunda sau chiar o combinative intre cele doua. In timpul modelarii, se poatechiar realiza un tratament al suprafetei ( crestare, taiere, inscriptionare, printare, etichetare).

Dospire

Retete diferite ale produselor necesita timpi diferiti pentru fermentatie, conditii microclimatice diferite, forme diferite

Solutiile tehnologice oferite de Helco permit adaptarea diferitelor produse si retete la acelasi echipament. Marimea si forma dospitorului vor fi adaptate la caracteristicile spatiului pe care il aveti la dispozitie.

Coacere

Am adaptat solutiile de coacere la diferitele tipuri de produse luand in considerare cele mai economice variante energetice.

Ati dori sa implementati astfel de linie ?

Contactati-ne azi la datele de mai jos !

Vrei consiliere specializata pentru proiectele tale? Suna-ne acum !

  1. Telefoneaza-ne la numarul 0728.283.410 sau 0728.283.411
  2. completeaza formular valabil online
  3. scrie-ne la adresa contact@helco.ro

HELCO ROMANIA

Bld.Decebal nr.23 , Craiova
str. Henry Ford 254,Craiova
tel:0251/410 400 , fax : 0251/418655
http://www.helco.ro/


Aboneaza-te gratuit la newsletter.

Primeste pe mail stiri din industria alimentara .

STIRI:
sales@helpan.ro 0722.284.384